Hastigheds optimering, wordpress hastigheds optimering

Tips og triks til WP hastighedsoptimering

Hvad er hastighedsoptimering?

Hastighedsoptimering går ud på at optimere sin hjemmeside hurtigere. Det kan gøres på mange måder, og du kan gøre brug af en masse hjælpemidler til at reducere din hjemmeside hastighed.

Hvorfor hastighedsoptimere?

Det er vigtig at optimere hastigheden af din hjemmeside, da det giver hjemmesiden mere troværdighed, bedre SEO og en meget mindre bounce rate.

Troværdigheden bliver gjort meget bedre, og folk vil indse, at det er et sikkert site. Sitet vil dermed kunne opnå en langt mindre bounce rate.

Derudover gør det brugervenligheden bedre, og brugerne føler sig bedre tilpas på siden. Det kan fører til flere konverteringer affiliate- og webshop’s mæssigt.

Hvordan kan man reducere sin hjemmeside hastighed?

Brug af plugins til Cache

Du kan bruge flere forskellige wordpress plugins til at cache din hjemmeside, de bedste plugins er klart WP Super cache og W3 Total Cache.

WP Super Cache er et nemt og effektivt redskab til at cache din hjemmeside. Hvilket gør din hjemmeside hastighed langt hurtigere. Derudover er det intet problem at sætte det op efter få kliks, er det sat op.

Wp Super Cache skal helst bruges af begyndere inden for optimering af hurtigheden på hjemmesider, da det er et af de mest simple hastighedsoptimerings plugins til wordpress.

W3 Total Cache er pluginet til eksperten, hvis du kan bruge dette plugin rigtigt, kan du opnå en gevaldig reducering af din ”loadhastighed”.

Komprimering af billeder er endnu en afgørende faktorer til at reducere loadhastigheden, her vil jeg anbefale, at du bruger Shortpixel det virker, og det er nemt. Du kan bruge demoen, men du kan også købe pluginnet.

Fjern ligegyldige plugins og billeder dette er ikke en af de vigtigste ting, du kan gøre ved at reducere din hjemmesides hastighed. Det er dog et lille hurtigt og simpelt trick, som du kan gøre brug af, hvis du har nogle plugins og billeder, du ikke bruger.

Jeg håber, i kunne bruge mine simple tips og tricks. Hvis du er omhyggelig med dem, kan de kan effektivisere din hjemmeside hastighed helt vildt, ”pøj pøj” med det.

Ordforklaring

Hastighedsoptimering – Er at formindske sin loadtid på sin hjemmeside.

Bounce rate – En dårlig bounce rate, er en høj bounce rate, det betyder, at dine besøgende skifter fra din hjemmeside lige efter deres besøg.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/hjemmesideexperten.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar