One.com anmeldelse thumbnail

Komplet One.com anmeldelse

One.com blev lanceret i Danmark i 2002. Dengang under navnet B-one. I dag er One.com en af Europas største virksomheder, som leverer hjemmeside hosting. Virksomheden blev stiftet af Jacob Jensen. I dag har de over 1 million kunder fordelt over hele verden.

Hos One.com fokuserer man på at udbyde simpel hjemmeside hosting både til begynderen, men også til den mere øvede bruger.

I denne One.com anmeldelse kigger jeg nærmere på følgende:

  • Webhoteller hos One.com
  • Sådan anmelder kunderne dem
  • Serverplacering
  • Hvad tilbyder One.com?
  • Min egen vurdering

Webhoteller hos One.com

One.com tilbyder 4 forskellige slags webhoteller:

 StarterProfessionel Profesionel plusErhverv
Webplads15 GB100 GB200 GB500 GB
TrafikUbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
CPUIngen 2 x CPU4 x CPU 8 x CPU
Domæner11UbegrænsetUbegrænset
Pris14,00 DKK /md40,00 DKK /md55,00 DKK /md95,00 DKK /md
Køb her!
Køb her!
Køb her!
Køb her!

Derudover har de lige lanceret et modul, hvor man kan tilføje en webshop. Dette modul koster 78,13 oveni prisen på webhotel og domæne. Du kan dog få lov til at prøve modulet i 90 dage gratis. Det skal dog siges, at modulet er en beta version.

Endnu et genial tool som One.com tilbyder, er Sitelock Find. Sitelock Find finder skadelige filer på dit webhotel. Toolet koster 15 kroner om måneden.

Herudover har One.com en fantastisk support, de yder engelsk support firetyve timer i døgnet og en dansk support fra klokken 8 – 19.

Her er en video, som beskriver, hvad one.com tilbyder:

Sådan anmelder kunderne dem

One.com anmeldelse

Som vist på billedet ovenover bliver One.com generalt anmeldt godt. De har dog også nogle enkelte utilfredse kunder, som ikke mener at de lever op til deres forventninger. De fleste mindre gode anmeldelser fra trustpilot, er dog misforståelser mellem One.com og kunderne.

Serverplacering

Som det også blev beskrevet i min tidligere UnoEuro anmeldelse(som du kan læse her), har serverplacering en betydning i SERP. Hvis serverne er placeret i Danmark, vil hjemmesiden også ranke højere i google.dk.

Ifølge One.com’s livechat har de deres servere placeret i København. Hvilket er yderst positivt for alle danskere, som bruge webhoteller fra One.com.

Jeg kan også reklamere med, at deres servere udelukkende drives af vindenergi!

Hvad tilbyder One.com?

Web Editor og 1-klik installation

One.com tilbyder hjemmeside/blog skabeloner, som gør det nemmere at lave din hjemmeside. De kalder tool’et Web Editor. Her behøver du ikke programmere, det eneste du skal gøre er at vælge et design, derefter kan du skrive løs! De tilbyder selvfølgelig også opensource programmer som WordPress, Presstatshop, Magento mm. alle disse programmer er med 1-klik installation.

Ubegrænset e-mail kontier og webmail

Det er også mulighed for at tilføje så mange e-mailkontoer, som du vil på dit webhotel. Det gør det lettere at holde private mails adskilt fra de mails, der kommer angående din hjemmeside. Du kan både vælge at skrive dine mails via dit eget e-mail program og One.com’s webmail.

Gratis SSL-cerfitikat

En fed nyhed fra One.com er at de giver dig mulighed for at krypterer din trafik med et SSL-cerfitikat. Det er ovenikøbet gratis! Denne funktion vil skabe en større tryghed for dine brugere på din hjemmside. Et SSL-cerfitikat er næsten et ”must” at eje for en webshop ejer.

Google Adwords kupon

Ønsker du at få flere besøgende til din hjemmeside, men desværre er begynder indenfor SEO og online markedsføring? Bare rolig du kan annoncerer på Google! Hvis du køber Google Adwords for 200 kroner, giver One.com dig en kupon med ekstra 600 kroner til annoncering på Google.

24 timers live chat support

One.com yder chat support i 24 timer! Jeg har som sagt prøvet supporten, den er fed! Selvom de kun yder dansk support i dagtimerne, kan du kommunikere på engelsk med supporterne døgnet rundt!

Min egen vurdering

One.com leverer hosting til alle niveauer både til begynderen, men også til de ”professionelle”. Deres kontrolpanel er nemt og overskueligt at navigere rundt i, samtidig yder de en god support.

Jeg vil anbefale One.com til dem, som skal til at lave en hjemmeside for første gang. Du vil aldrig blive ladt i stikken med deres perfekte support og du har alle de værktøjer, som du skal bruge for at bygge en god stabil hjemmeside.

Dette er min One.com anmeldelse og oplevelse.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/hjemmesideexperten.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar