photo-1452690700222-8a2a1a109f4c

Kom ud af komfortzonen og bliv en bedre internetiværksætter!

Skab dig et netværk! Det er en sætning, som bliver brugt meget blandt landets førende iværksættere. Men har de egentlig ret?

Lad os starte fra en anden vinkel. Hvis det at skabe et netværk skulle optimere ens forretning, hvorfor er der så ikke flere der gør brug af alle de muligheder, vi iværksættere har for at skabe det netværk?

Her kommer mit bud:

Det handler om vores komfortzone, alle har den zone. Den zone man søger hver gang, man kommer ud i en utryg situation. Jeg tror, at det gælder om at komme ud af denne zone hurtigst muligt, hvis du vil skabe dig et netværk. Hvis du gerne vil komme ud af din tryghedszone, så er der ikke andet at gøre end at møde en masse nye mennesker. Føler du alligevel ikke dig ved det, har jeg et par tips.

 

  1. Start med at møde nye mennesker via dine egne kontakter. Det kan være en langt nemmere at møde nye mennesker gennem andres netværk, da du har en person du kender, samtidig med at du lære en ny person at kende. Det kan være en hjælp for nogle at støtte sig op af en person, som man i forvejen kender, hvis man begiver sig ud i mindre trygge situationer.
  2. Derefter kan du gå alene til arrangementer, hvor du får set en hel masse mennesker, du behøves nødvendigvis ikke starte en samtale, du kan derimod bare lytte og høre andres erfaringer, meninger osv. Især dette step har hjulpet mig til at føle mig bedre tilpas i større ukendte menneskemængder.

Når du føler dig komfortabel med disse to steps er det tid til at går videre til tredje step.

  1. Tilmeld dig netværksmøder eller events, hvor du ikke kan undgå at snakke med nogen inden for din relevante branche. Dette åbner op for en helt ny verden, både for din forretnings udvikling og din egen udvikling.

 

Netværk hjælper med meget

Der er flere årsager til, hvorfor du skal have et bredt netværk. Da jeg hørte om ”networking” første gang, tænkte jeg, at det begrebet kun indebar det at sparre med andre om erfaringer positive såvel som negative.

Det er en’ af mange ting et netværk kan hjælpe dig med.

Et hjælpsomt netværk kan komme dig til gavn både nu og i fremtiden, du skal bare sørge for at gøre dit for at hjælpe andre, så skal hjælpen nok komme til dig.

En anden ting et bredt netværk kan hjælpe dig med at samarbejde. For eksempel har folkene bag Affiliate DM gået sammen om projektet og lavet et godt solidt produkt. Altså en masse eksperter inden for en branche. Disse eksperter har sikkert mødt hinanden til forskellige events, foredrag og messer.

 

Her kan du se hvordan Martin Thorborg har nydt godt af hans netværk.

 

 

Hvis du godt kunne tænke dig at deltage i forskellige arrangementer, hvor du bl.a. vil kunne møde nye mennesker, blive udfordret og samle en masse erfaringer, så har jeg lavet en liste over mine anbefalinger.

Der bliver af og til afholdt arbejdsweekender med internet iværksættere, her har du mulighed for at møde nye og spændende mennesker, samtidig med at du kan give den fuld gas på dit eget projekt. Du vil sikkert blive inspireret af de andre iværksætter som også deltager. Du kan tilmelde dig til disse weekender på Facebook gruppen ”Arbejdsweekender/-dage/-aftener for online nørder”.

 

Afiliate Camp afholdes lørdag d. 19 november i København. Det er et arrangement for online marketers. Der vil blive afholdt foredrag fra eksperter i affiliate branchen. Du vil få en masse værktøjer til at optimere din affiliate forretning mest muligt. Derudover vil du kunne netværke med ligesindede iværksættere og naturligvis få svar på dine affiliate spørgsmål fra et ekspertpanel.

Du kan få en smagsprøve på affiliate camp, ved at tilmelde dig dette email kursus.

Tilmelder du dig Affiliate Camp, så kan du bruge rabatkoden ”gustav” og få 500 kroners rabat. Ønsker du at få yderligere 500 kroners rabat, så tilmeld dig arrangementet inden d. 7/10. Ud over det vil du være med i en lodtrækning med gaver til en samlet værdi af 40.000 kroner. Du kan læse mere om gaverne her!

 

Iværk og vækst er en gratis messe, som bliver holdt 2 gange om året en gang i jylland og en gang på Sjælland. Her får du bl.a. mulighed for at høre foredrag og netværke med andre iværksættere. Derudover plejer man at få en masse tilbud på produkter fra virksomheder, som holder en stand på messen.

 

Ønsker du at finde andre arrangementer, som passer til netop dig, så har Iværksætteren lavet en god oversigt over arrangementer for iværksættere. Der er alt fra netværksmøder og kursuser til messer og foredrag. Du kan finde oversigten ved at klikke på dette link!

Der bliver også holdt Marketingcast fra d. 1-30 november. Her får du en video alle hverdage i november måned, hvor 20 af Danmarks førende online marketing eksperter vil give dig råd til hvordan du optimere din forretning. Det er godt nok ikke et fysisk møde, men du vil få en masse eksklusive erfaringer fra online marketing eksperter. I øvrigt kan du få 500 kroners rabat, hvis du bestiller din billet inden den 24 oktober. Læs mere om Marketingcast her!

 

 

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/hjemmesideexperten.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar