Affiliate sider, succesfulde affiliate sider

8 succesfulde affiliate sider

Hej,

I dette blogindlæg vil jeg præsentere otte succesfulde affiliatesider.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad affiliate marketing er, så læs dette blogindlæg for at forstå affiliate marketing.

1.  Mobiltjek.dk

Mobiltjek.dk er en affiliate side, hvor der sammenlignes priser. Den er gennemarbejdet, og bliver konstant opdateret med priser og telefoner. Mobiltjek’s side er ekstremt bred, men samtidig også dybdegående, hvilket mange andre affiliate sider kan lære noget af. Siden har både prissammenligninger på mobiler, abonnementer og bredbånd. Derudover kommer de hver gang med en næsten komplet analyse af alle de produkter der vises. F.eks. beskriver de både en Iphone 6’s dimensioner, vægt, batterilevetid mm. Der synes jeg, at siden går noget videre end andre affiliate sider, der typisk blot  priser med en grøn eller gul CTA knap og henviser til køb stedet.

2. Rentablelaan.dk

Det er en lækker side designmæssigt og prøv at lægge mærke til, hvor meget der er gjort ud af det brede produktudvalg. Jeg synes også, at det er værd at se på, hvor læsevenlig siden er. Der er ingen popups og farvevalget virker behageligt og ikke forstyrrende. Det hvide design bevirker, at siden er læsbar.

3.  I6pris.dk

Endnu en telefonside, som jeg er ret vild med. Jeg synes, at det er meget imponerende, hvor dybdegående siden er. Siden beskriver b.la. de nye features for iphone 6, og har 20 blogindlæg om iphone 6. Det er ret mange indlæg i forhold til, hvor lille en niche det er.

Det eneste negative ved denne side er, at den ikke er særlig langtidsholdbar. Det skyldes, at den kun omhandler iPhone 6. Vi har allerede fået en iPhone 6s og om et år vil siden højst sandsynligt ikke omsætte for så meget som den gør nu, da der til den tid nok er udkommet en Iphone 7.

4.  Billig-mode.dk

Er en af de mange sider om mode. Jeg synes dog, at siden skiller sig positivt ud. Den er designmæssigt flot og meget logisk. En af dens styrker er, at menuen er perfekt. Menuen er nem og overskuelig at navigere rundt i. En lille genistreg er, at er billig-mode.dk’s anmeldelser af onlinebrands (under forhandlere), der sælger tøj på nettet.

5.  Fitnesstracker.dk

Fitnesstracker.dk er en tekstrig og overskuelig side. Det er en webshop lignende affiliate side, som fungerer godt designmæssigt. Siden har en underside, hvor der er vist rabatkoder ind til de varer, som den henviser til. Det vil nok medføre en del flere salg på siden.

Ønsker du også at lave en affiliate webshop? Så findes der mange webshop løsninger, som du kan bruge. Til at finde den rette løsning har Tue Lindblad fra Onlinebijobber skrevet en artikel, hvor han gennemgår 5 webshop løsninger.

Det skal dog siges, at artiklen også kommer ind på betalingsløsninger. Det skal du ikke bekymre dig om, hvis du har lyst til at lave en affiliate webshop.

6.  Billigste-internet.dk

Billigste-internet.dk er en prissammenligningsside, der er lavet af Jonathan Lindahl. Du tror måske, at det bare er endnu en typisk prissammenligningsside, men nej. Billigste-internet har flere forskellige tools, som mange andre affiliate sider ikke har. Siden har et ret smart filter til prissammenligninger af bredbånd, mobilt bredbånd, mobil abonnement og TV-pakker. Derudover er der et værktøj til at beregne ens månedlige dataforbrug.

Det er smarte tools, som den besøgende helt sikkert vil sætte pris på!

7.  Lavenblog.dk

Lavenblog har en helt genial menu. Menuen er tæt på at være en “step by step guide” i sig selv. Det er vanvittigt smart og betyder en meget højere brugervenlighed. Det vil medføre, at siden får en lavere bounce rate.

Herudover har Lavenblog rigtig meget indhold. Det gør affiliate siden meget synlig i søgeresultaterne.

8.  Foodtruckr.com

Er en side lavet af verdenskendte Patt Flynn. Det er en side om foodtrucker’s. Designet er ”on point” i forhold til emnet. Der er mange pop ups på affiliate siden, men her virker det godt. Patt har et tydeligt læsespor ned gennem siden. Det giver en fed effekt.

Det var alt for denne gang. Jeg håber, at I finder inspiration på de forskellige hjemmesider.

De bedste hilsner,

Gustav


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/hjemmesideexperten.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One thought on “8 succesfulde affiliate sider

Skriv et svar