Wordpress webshop

8 plugins til din WordPress webshop!

Hej igen,

Vigtigheden af nyttige plugins til en WordPress webshop bliver større og større.

Mange af jer har eller drømmer sikkert om en webshop, som i gerne vil have gjort til den bedste i branchen. Jeg vil derfor give jer min liste over de 8 bedste plugins, som en WordPress webshop skal have.

Woocomerce

Det siger sikkert sig selv for de fleste af jer, men til dem der ikke kender til Woocomerce, er det uden tvivl det bedste plugin, som kan opsætte din webshop for dig. Woocomerce giver b.la. mulighed for Paypal, lagestyring, fakturering og salg af virtuelle produkter. Derudover er der en masse tema’er, som er integreret til, at man kan opsætte Woocomerce på sin hjemmeside.

Contact Form 7

Et exceptionelt fedt plugin. Det er nemt, overskueligt og dejligt simpelt. Contact Form 7 er ikke kun til din WordPress webshop, men kan også bruges til en blog eller det du nu arbejder med. Contact Form 7 hjælper dig med at opsætte en kontakt form din ”kontakt os” side, simpelt men effektivt.

Table Rate Shipping

Det er det perfekte plugin, for dig der kæmper med forskellige fragt satser alt afhængig efter, hvad man køber i din webshop. Med Table Rate Shipping får du et meget fleksibelt plugin, som hjælper dig med at afsætte forskellige fragt satser alt efter hvad man køber.

Du kan købe Table Rate Shipping for 199 – 399, så det er bestemt en inverstering, man skal tænke over inden, man køber den.

Product Countdown WordPress Plugin

Dette er et genialt trick til dig der gerne vil have flere konverteringer på din wordpress webshop. Med Product Countdown kan du vise hvornår du sender vare ud. Du kender det sikkert godt, du gider ikke vente 3-4 dage, før du får dine varer du har bestilt online. Plugin’et hjælper, altså dig med at presse kunden til at købe nu ellers skal de vente i et stykke tid, før de får deres vare.

Plugin’et koster 15$, men det kan klart anbefales herfra.

OptinMonster

OptinMonster er et plugin, der hjælper dig med at konvertere bedre på dit nyhedsbrev. Med OptinMonster kan du opsætte pop-up bokse, split-teste og få rapportering, om dine nyhedsbrevs abonnenter. OptinMonster koster fra 49 – 199 $, men er klart penge værd. Jeg er sikker på at din WordPress webshop, vil få langt flere abonnenter på dit nyhedsbrev, hvis du vælger at købe plugin’et.

BackWPup

Alt kan ske med en hjemmeside nu om dage. Der er tit hjemmesider, der går ned, der kan være mange grunde til det. Måske er en serverne hos ens hjemmeside hosting firma gået ned, ellers kan det være, der bare er sket en system fejl på hjemmeside. Det kan være ærgerligt at mangle en Backup i sådan et tilfælde. Derfor er det vigtigt, at man hurtigt får installeret et backup plugin på sin hjemmeside. Her anbefaler jeg dig at installere BackWPup, som kan sende dig en backup hvor som helst, f.eks. til din e-mail eller til din Dropbox. Intet mindre end genialt…

MaxButtons

Hvilken farve skal jeg mon bruge til ”køb nu” knappen? Og hvordan får jeg designet den? Dette hjælper MaxButtons dig med. Hvis du downloader plugin’et, og bruger det ordentligt, kan du forhøje din CTA på din WordPress webshop eller affiliate site.

MailChimp

Et uundværligt plugin til dig, som skal sende nyhedsbreve ud. Alle dem jeg kender anbefaler Mail Chimp til at udsende nyhedsbreve. MailChimp er nemt at integrere på din webshop, blog eller affiliate side. Mail Chimp hjælper dig, også med at designe et fedt layout på dit nyhedsbrev.

Ordforklaring

CTA – “Click to action”

Tak, fordi i læste med. Jeg håber, i kunne finde de udvalgte plugins interessante.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/hjemmesideexperten.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar